STORYN OM VINTAGEBYRÅN

Vintagebyrån är en inredningsbutik med showroom i Varberg nära Göteborg. Vi säljer även inredning på nätet. Vintageinredning är något vi verkligen brinner för, dels för miljöns skull men även för att vi verkligen vurmar för att alla hem ska få vara unika.

Startade 2016

Åsa Franzén äger och driver butiken sedan 2016 och har så länge hon kan minnas varit intresserad av inredning och design. Med ett förflutet som designer i såväl modebranschen som i skönhetsbranschen har hon en bred erfarenhet. 

Åsas föräldrar handlade mycket på auktion på 70-talet och har ett stort inredningsintresse. Själv började hon gå på loppis i tonåren och har alltid gillat gamla grejer med själ i.

Med  fingertoppskänsla letar hon upp retro prylar så att du ska kunna göra ditt hem olikt alla andras.

Vilka är vi som arbetar med Vintagebyrån?

Vilka är det som jobbar på Vintagebyrån undrar du kanske? Tackar som frågar - det berättar vi ju såklart väldigt gärna.

Har du varit i butiken har du alla gånger träffat Åsa Franzén - ägare av Vintagebyrån. (Vi kallar henne även Big boss, Head of purchase, Logistics manager and master trucker, CEO, CFO och ultra super strong när hon inte hör - viktigt med en lååång titel ju) Du hittar henne självklart i toppen av näringskedjan och även på bilden.

Sen har vi från vänster vår extremt konstnärliga, kreativa, starka Anette som varje månad gör om i butiken så att den blir så fin som vi alltid ser den.

I mitten sitter vår fingerfärdiga nattuggla Linda som är grym på det mesta. Hon klär om möbler med bravur, snickrar och syr. En pärla som ger kärlek till redan använda möbler.

 

Du hittar hela vårt sortiment här ›